Lördag 19/11-2022 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt kunde inte somna igår låg väldigt länge innan jag tillslut somnade kom igång idag till 10:45 och kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen och hade idag kycklingben ja det heter klubbor men det är ben tycker jag i alla fall. Som jag idag stekte i pannan och så hade jag stripes till som jag la in i ugnen. Såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja dito här med.

MUSIK: Och samma här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.