Söndag 20/11-2022 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade idag till fem tiden sedan till sex och kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så gjorde jag inte nått idag igen. Får inget gjort nu när jag väntar på vad som skall hända med dödsboet kommer nog bli vite tror jag men det får vi se. Så sedan till 14:30 gick jag igång med middagen hade idag pepparbiff och ris och pepparsås såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.