Tisdag 22/11-2022 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och kom igång idag till sex tiden kom ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 13:20 stack jag till posten och hämtade en ny mus. Min mus som jag hade innan glappade hela tiden men nu är det borta och jag har ny mus igen. Så skulle jag fixat min freja men apparaten var inte okey ännu kanske till fredag igen skall ut och handla så jag skall se om den är på då. Så sedan hem igen och jag gick igång med middagen till 15:00 hade idag karréer med stripes och såg en serie idag sista avsnittet idag på den men har nu två till att se. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Ja men inget mer på denna punkt.

TRÄNING: Ja inget här idag.

ROMAN: Och nej inget här heller.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.