Torsdag 24/11-2022 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag till fem och sedan till tio kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att köpa mat gjorde det igår men fick ändra idag ett par gånger kommer imonn mellan 13-15 så skall jag ut och handla med innan detta hoppas jag. Behöver lampor till spisen och lite till så jag sticker till tolv tiden så jag är tillbaka till ett tiden hemma igen. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag  i mig två koppar kaffe med. Jo också igår ringde min jobbarkompis en signal glömde säga det går tror jag visst. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nej inget här heller.

MUSIK: Och samma här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.