Fredag 25/11-2022 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till 11:45 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Maten kom idag till 14:50 så i sista sekunden idag. Fick in allt i kylen och sedan gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och klyft och såg en serie idag när jag åt. Glömde idag kaffet och sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nej inget här idag.

MUSIK: Och inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.