Söndag 25/12-2022 20:02

DAG: Jaha till natten snarkade grannen igen och jag sov illa fram till 10:00 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till 13:00 gick jag igång med träningsmaten köttbullar igen allt annat är slut. Jo idag fick jag i mig en skål med gröt och två mackor och jag hoppas att magen är okey ingen fick i mig ett litet glas med juice med idag nu är förpackningen tom och jag har inte mer pengar till detta så jag hoppas att det är gröten som gör nytta inte juicen det är proviva juice så den är bra för magen. Så sedan till 15:00 gick igång med middagen hade idag korv och stripes idag. Såg idag knives out två lök något sånt var okey men så där att se. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe med idag efter middagen. Så mer? Nä. Jo jag har blivit debiterad två gånger igen lite mitt fel men skall till tisdag ringa dem så jag får tillbaks pengarna igen. Det är hemsidan som jag har de har bytt system och jag tror att de inte har raderat det gamla och då får jag dubbel faktura fick förra månaden med men denna gång var det jag som gjorde fel men jag hoppas att det löser sig till tisdag.

TRÄNING: Ja jag har inte packat väskan idag skall gör nu. Hoppas på sömn inatt.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK:  Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag) Jo jag gjorde räkningarna med idag och jag hoppas att jag får lite över igen denna månaden. 

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.