Lördag 31/12-2022 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa inatt igen kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:45 tiden fick i mig en macka idag till frukosten i alla fall en idag så okey. Så sedan har jag inte gjort mycket idag på hela dagen idag. Men tills imonn skall jag upp och tvätta håret så jag kan kippa mig igen till imonn. Jo jag glömde säga igår ja kanske innan med jag kontaktade hemsidan och fick hjälp med mina problem. Så sedan idag till 15:00 tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris idag fick i mig två kotletter men inte riset idag. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med idag. sedan kom grannen och ringde på med idag jag ville inte öppna men han hörde mig inte så jag fick öppna ändå tillslut han ville ha frekvensen till P4 Göteborg 101,9 låg den på idag kollade på datorn vad det var idag igen gjorde en dag innan detta med för honom med. Jo jag såg snömannen idag läste den för ett tag sedan den var mycket bättre som bok än film idag hade gjort om den med så där att se.

TRÄNING: Ja kommer inte gå till träningen alls nästa vecka tar en vecka ledigt så hoppas jag att Corona går med med innan detta.

ROMAN: Och nej inget här heller.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag) (sjuk)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.