Lördag 28/1-2023 19:36

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen sov illa kasst fram till nio tiden kom sedan ur sängen till 11:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 15:20 då jag gick igång med middagen hade idag hamburgare och klyft idag. Såg också förta avsnittet på en ny serie ligger på Disney willow heter den såg idag första avsnittet och det var okey. Fick sedan i mig två koppar kaffe. Ja sedan har jag inte gjort nått idag på hela dagen men kass natt igen så och inatt var det nog inte grannen som gjorde nått sov kasst ändå. Imonn skall jag klippa mig och göra träningsmaten och dammsuga med tror jag i alla fall får se hur natten är.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.