Onsdag 8/3-2023 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt hade jag svårt att sova igen och somnade sent igår kom igång idag till 7:30 fick då upp på toan. La mig igen och kom sedan upp ur sängen till 11:20 tiden fick i mig frukosten och idag ingen gröt idag utan mackor bara idag. Så sedan har jag idag bestämt mig för att ringa imonn till vårdcentralen om tid till läkaren eller till sjukgymnasten skall upp till innan sju för att få tid så får vi se vad det blir imonn bitti. Så sedan igår så var jag ute och lämnade min Joy-Con den driftade igen och jag kontaktade dem och de sa att skicka in den så gör de det gratis igen har gjort en gång innan på denna och fick det gratis igen. Lämnade den på posten igår glömde säga det igår. Så sedan till 15:50 tiden gick jag igång med middagen såg idag två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Sedan ringde farsans kompis idag med. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Och inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.