Fredag 10/3-2023 19:30

DAG: Jaha idag kom jag igång till 9:00 kom ur sängen och la mig sedan till 9:30 tiden då jag stack till sjukgymnasten kom in till 10:00 och sedan hem igen. Jag glömde starta skannern på datorerna idag innan jag gick så jag gjorde detta sedan till ett tiden. För till tolv var jag nere med tvätten och fick in den sedan upp igen. Så sedan till ett tiden var jag nere och fick upp tvätten på tork och sedan upp igen. Stack till apoteket och sedan till ICA för lite mat och sedan hem igen. Jo skall tillbaks igen till sjukgymnasten till tisdag nästa vecka igen. Och idag kom jag på varför jag hade ont sängen är kass jag vände sängen idag och då kände jag direkt att det var den som gjorde det. Så jag skall tillbaks igen till tisdag och säga detta. Så måste jag ha ny säng med kommer gå på 12000 och jag kanske kan få ihop det till midsommar så jag kan köpa ny säng då hoppas jag i alla fall. Så sedan till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen till 16:20 tiden hade idag kotletter med stripes och såg först en serie och sedan en till. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Ja sedan kommer jag inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja inget här idag.

ROMAN: Och samma här.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.