Fredag 17/3-2023 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en ganska kass natt inatt kom igång till 9:50 då mobilen ringde och jag startade datorerna för skann. Sedan kom jag ur sängen till 10:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Hade tänkt att skriva idag men så blev inte fallet idag. Jag la mig till 14:00 då jag stack till ICA först sedan till apoteket men bara en av två recept hade kommit idag får ringa till måndag om detta för jag fick bra ett recept idag. Så sedan stack jag hem igen och gick igång med middagen till 15:30 tiden hade idag kotletter med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen. Jo så fick jag svar på provet jag tog i torsdags med det var negativt och det är bra jag har alltså inte cancer heller.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och nej inget här heller idag. Men tills imonn hoppas jag i alla fall om jag sover då vill säga hoppas på det.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.