Lördag 18/3-2023 19:39

DAG: Jaha till natt igen då och grannarna var igång idag till tre tiden inatt och då någon gång somnade jag igår. Vaknade sedan till 3:30 och var uppe på toan sedan till sex tiden kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Missade gröten idag igen. Så sedan till tolv tiden gick jag igång med musikdatorn idag skulle lägga till lite i Cubase idag och det tog tid idag men tillslut gick det som jag ville och jag fick det gjort idag i musikdatorn. Så sedan till 14:40 tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes idag igen. Och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och sedan fick jag i mig två koppar kaffe med. Så har jag idag spelat spel och det gick så där idag två gånger har jag spelat idag samma spel. Ja mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.