Söndag 19/3-2023 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men ändå var jag seg idag när jag kom ur sängen till 10:45 kom igång idag till nio tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Ja jag fick i mig gröt idag. Så sedan till 12:00 la jag mig igen och låg då till 14:00 då jag startade om mobilen gör detta en gång i veckan på söndagar. Så sedan kom jag ur sängen och gick igång med middagen till 15:00 hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg en serie idag gånger två och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så hoppas jag att jag får morsans deklaration imonn men det får vi se. Har sickat in min så hoppas jag att morsans kommer tills imonn eller tisdag ja blir nog till onsdag om inte imonn ger ut post varannan dag så.

TRÄNING: Ja inget idag men jag har packat väskan och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.