Tisdag 21/3-2023 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt hörde ingen prata inatt och somnade till ett tiden inatt. Kom igång idag till fem tiden kom sedan ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och ingen gröt idag igen. Ja sedan har jag ringt till banken och de sa att jag skulle få pegarna till efter att bouppteckningen skulle var klar och det är slutet av juli tror jag i alla fall. Men jag tror att jag kan få ihop pengar till den 6-7 då pengarna kommer från skatten. Jag fick beställa från banken papper som jag hoppas jag får till fredag så kan jag sedan sicka in deklarationen på fredag då. Vi får se hur det går med det sedan. Ja sedan till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Fick igång middagen till 15:30 tiden hade idag kotletter med pommes och såg först en serie sedan en till och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att jag kan sova inatt igen så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget här idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.