Torsdag 23/3-2023 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt hade jag illa svårt att somna somnade sent inatt kom sedan igång till tio tiden och fick i mig frukosten och så väntade jag på  att klockan skulle slå tolv när den gjorde detta så stack jag till vagnen och åkte till sköterskan. Och då fick jag reda på att jag inte alls behövde åka dit idag. Så jag gick hem och kom hem till 14:30 tiden tror jag att det var. Sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det inget mer idag tror jag visst. Nä.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och inget här heller idag.

MUSIK: Och inget här heller.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.