Onsdag 3/5-2023 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt åt igår wok med chili och jag fick ont av detta inatt låg till fem tiden innan jag somnade. Och vaknade sedan till åtta tiden kom sedan ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och sedan la  jag mig igen. Kom sedan ur sängen till 15:30 tiden och gick då igång med middagen till 16:00 tiden idag. Hade idag köttbullar och pasta igen som vanligt efter träningen i alla fall om jag hade tränat idag. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Och dito idag med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.