Söndag 14/5-2023 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inget som störde mig men kass natt igen. Kom igång idag till 9:00 kom sedan ur sängen till 11:00 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela lite igen. Fick ta spelet på teven idag för kontrollen fungerade inte så jag spelad ett tag sedan la jag ner igen. Och från och till med spelandet idag sedan till 14:50 tiden gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg en film idag jag började på den igår och avslutade idag. Den var rätt kass men nu har jag sett den i alla fall. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och så spelade jag lite till ja sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Jaha jag har packat väskan idag och jag är redo för imonn om jag sover då vill säga hoppas på det.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag) (spel)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.