Onsdag 17/5-2023 20:09

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt inatt jag vet inte om jag drömde detta eller inte men jag hade ont i hjärtat ja eller så slog det oregelbundet men jag tror att jag drömde detta i alla fall. För jag vaknade och stack in på toan och då slog hjärtat okey igen så jag vet inte vad det var men en kass natt i alla fall inatt. Kom sedan igång till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:20 tiden och fick i mig frukosten och sedan har jag väntat på att klockan skulle slå 14:45 då det var dags för träningen och jag stack idag till ungefär till 14:50 tiden och sedan hem igen och gick igång med middagen och såg första avsnittet på en ny serie idag som var okey tror jag i alla fall. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Och så spelade jag lite idag med men bara korta stunder idag. Ja sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag körde inte allt idag igen var upptaget så jag hoppade två övningar idag och jag var seg efter kass natt igen.

ROMAN: Nej inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.