Torsdag 18/5-2023 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Jag drömde inte att jag hade hjärtklappning jag hade det och så även inatt. Jag har inte ont i hjärtat som jag sa innan jag har oregelbundna slag och det slår tungt med. Så jag fick detta innan jag gick till läkaren och enda jag kan göra är att ta bort en tablett så jag tar en istället för två så hoppas jag att jag sover ändå på en. För natten är skit kass just nu och jag vet inte varför detta har kommit nu. Jag har sovit bra på detta innan i massor år men inte nu. Så kom igång idag till tio tiden idag kom sedan ur sängen till 10:45 tiden idag. Fick i mig frukosten och sedan har jag inte gjort nått mer än spelat spelet ett tag i alla fall. Så sedan till 14:50 tiden gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos och såg en film nya med antman var så där men gick att se. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och så spelade jag lite till sedan har jag inte gjort mer idag. Och imonn är det tvätt för hela slanten och så skall jag ut och handla lite med. Och köpa mat tror jag i alla fall.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Jaha inget här heller.

MUSIK: Och dito på denna punkt med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.