Fredag 19/5-2023 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var första natten med en tablett. Och jag sov inte så länge på den men var ändå pigg idag när jag kom ur sängen till åtta tiden. Vaknade ett otal gånger under natten kollade inte klockan då men det var nog tre fem sex och sedan till åtta tiden. Och då var jag idag pigg trotts inte så mycket sömn inatt. Tror att tabletten gjorde mycket mer än jag trodde. Så jag tror att när jag ökade tabletten till två i stället för en som jag var trött innan tog jag två melatonin och då en av denna. Men så blev melatoninet dyrt och jag kunde bara ta en och fick då öka på den andra. Men inatt var ingen bra dag att kolla detta för jag sov dåligt tre nätter i sträck och då sover jag rätt okey ändå. Så vi får se tills inatt hur jag sover då jag hoppas att jag kan sova okey på detta och jag tror att jag blir piggare med en så vi får se tills imonn hur det blir då. Så till dagen ja jag fick i mig frukosten till nio tiden och sedan fick jag vänta på att klockan skulle slå 11:30 då jag tar värktabletten tog lång tid idag innan jag fick i mig den kan bli lite kass i magen om man inte äter när man tar den får se imonn om det gick eller inte idag. Ja sedan till 12:00 stack jag ner med tvätten och fick in den och sedan upp igen. Då beställde jag mat till den 25é kommer det. Så sedan ner igen till ett tiden för att hänga upp tvätten och sedan stack jag till ICA och sedan till apoteket för att få lite mer melatonin. Sedan beställde jag mer tabletter via mobilen jag såg fel och ringde till dem men gjorde sedan beställningen i alla fall och den gick igenom kommer om tre dagar. Så sedan till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och hängt in det med. Sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Ja det var nog allt för idag ses igen imonn igen om ni vill.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.