Måndag 22/5-2023 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen så jag har idag tänkt att jag skall försöka ta en halv tablett av den som gör mig trött. För det går inte att sova nu när jag tar en mindre så hoppas jag att jag inte blir så trött av en halv som innan. Bäst hade varit om jag kunde ta en till melatonin men det har jag inte råd med så jag skall testa med en halv jag köpte en tablett delare som jag använder så får ni uppdatering tills imonn igen. Så mer? Jo jag sov illa och kom upp till 10:50 tiden idag fick i mig frukosten och så la jag mig igen men kunde inte ligga idag utan gick upp efter ett tag igen. Så sedan till 14:45 fick jag på mig och stack sedan till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg en serie idag igen när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Sedan har jag fått ett problem med att jag inte kan se foton på datorn dångade ett forum om detta idag får se när de svarar igen på detta. Ja nu var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde idag men jag var illa trött så jag hoppade två övningar idag det var nära att jag hoppade allt idag men så blev inte fallet ändå.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.