Lördag 27/5-2023 19:54

DAG: Jaha till natt igen och grannen snarkade igen inatt men inte så länge som igår och jag somnade till och kom upp på toan till sex tiden sedan kom jag ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att skriva idag äntligen. Jag fick vänta till ett tiden innan jag kunde gå igång och så körde jag sedan till 13:45 mer om detta nedan. Så sedan stack jag till posten och lämnade en cola flaska som hade fel på korken jag fick ett mail med en avi som jag sedan lämnade in och skickade. Ja sedan hem igen och jag gick igång med middagen till 15:30 idag sen idag med middagen. Så hade idag kotletter med pommes och såg två avsnitt på en ny serie på HBO idag. Sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Jo så gick min klockan sönder idag med får ta och ringa till försäkringsbolaget och få min avi så jag kan laga den till måndag. Sedan kanske kommer jag gå till affären till måndag efter träningen de har öppet till 20:00 så jag kanske tar det till måndag jag känner mig naken utan klockan och vet inte vad tiden är måste kolla mobilen för att se vad tiden är. Ja mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja äntligen kom jag igång idag jag fick vänta på att jag skulle borsta tänderna till 12:00 och sedan blev det till ett innan jag gick igång men jag är ändå nöjd med detta idag och jag var rätt pigg idag med trotts att grannen snarkade inatt med. Gott mos!

MUSIK: Ja inget idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.