Söndag 28/5-2023 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kunde inte somna igår natt låg länge innan jag tillslut somnade. Kom ur sängen till 4:30 sedan till 5:30 och vakande sedan till 10:00 tiden kom sedan ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag beställde en ny klocka idag via stjärnurmakarna kommer om ett par dagar. Så gick på 750 med frakt så jag slog till idag jag har försäkring på denna gamla men jag tror att jag tar en ny istället. Jag fick ny boett till 2009 så jag i bloggen idag så den höll då i 14 år det är samma tid som jag har varit uppe på Twitter om ni såg från mig så har jag varit på Twitter i 14 år nu. Jo klockan har batteri som håller i tio år. Så mer? Jo sedan till 15:30 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes idag igen men fick ta fram två så jag måste äta dem innan de blir dåliga. Såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg igår. Och jag glömde ta kaffe idag har hällt upp nu så jag tar innan jag borstar tänderna sedan. Ja det var nog allt för idag.

TRÄNING: Ja har inte packat nått idag men skall efter bloggen fixa till det.

ROMAN: Jaha inget idag men jag hoppas att jag sover bättre inatt så kör jag igen tills imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.