Måndag 29/5-2023 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kunde inte somna igår utan låg nästan hela natten vaken. Kom igång idag till åtta tiden kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag låg mest på sängen fram till 14:30 då jag kom upp ur sängen och satte mig vid datorn och satt där till 15:10 och då bestämde jag mig för att inte gå till gymmet idag var för seg idag efter kass natt igen. Så sedan till 16:00 gick jag igång med middagen såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Ja sedan var det inget mer idag. Kass natt och kass dag idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja dito här med.

MUSIK: Och här med idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.