Tisdag 30/5-2023 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Kom igång till 5:30 sedan till 6:30 och sedan kom jag ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag skulle till tandhygienisten till 14:00 idag och jag fick ett meddelade om att mina hörlurar hade kommit så jag tänkte ta dem efter detta. Så sedan väntade jag på den nya klockan med men den kom inte innan jag gick till 13:30. Så efter tandhygienisten stack jag till apoteket och fick tandkräm och så stack jag till posten för att få hörlurarna och sedan när jag kom hem så hade min klocka kommit med. Så jag öppnade hörlurarna och satte dessa på laddning. Sedan när jag öppnade klockan så var den kass. Och då åkte jag in till stan och de sa att jag får skicka tillbaks den igen. Så hem och packade den sedan till posten och så hem igen. Och gick igång med middagen till 17:00 brukar gå igång till 15:00 men sen idag. Jag hade idag korv och bröd och klyft och såg ett avsnitt av den nya serien. Och jag tog inte kaffe idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.