Onsdag 31/5-2023 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen ja jag sov rätt bra inatt men igår sov jag illa så idag räknades inte. Sov fram till 5:30 sedan till 6:30 och sedan till 10:30 då jag låg kvar i sängen till 11:00 innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så fick igång middagen till 14:50 idag hade min vanliga träningsmat idag köttfärssås och pasta. Men idag såg jag två avsnitt av samma serie när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Ja mer var det knappast idag en kass natt och en kass dag.

TRÄNING: Ja jag hoppade idag igen kommer igen till nästa vecka igen.

ROMAN: Ja hade hoppats på idag men det sket sig så jag hoppas att jag sover bättre inatt så kör jag igen tills imonn.

MUSIK: Ja inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.