Torsdag 1/6-2023 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag okey fram till åtta tiden sedan kom jag ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden. Körde sedan till 14:30 då jag la ner för dagen. Mer om detta nedan. Så sedan till 14:50 tiden gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och bröd och pommes. Såg idag två avsnitt av samma serie när jag åt och sedan fick jag i mig två koppar kaffe. Sedan har jag mailat till backuppen har ett par problem med den har haft ett par dagar nu. Så sedan har jag inte gjort nått mer idag. Men en bra natt och en bra dag idag.

TRÄNING: Jaha inget idag heller.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra även om jag fick kolla upp massor på internet idag innan jag gick igång idag och sedan lite till koll. Men jag tror att jag har fått igång det igen och om jag sover inatt så kör jag igen imonn. Vi håller tummarna för det tack.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.