Lördag 3/6-2023 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt ja i alla fall till en början låg länge innan jag somnade inatt. Kom igång idag till 8:50 sedan till 9:30 och kom sedan ur sängen till 10:20 idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till 12:45 idag. Körde sedan till 14:00 då jag gav upp och glodde sedan på Youtube till klockan 16:00 då jag gick igång med middagen hade idag kebab och pommes och såg ett avsnitt nä två avsnitt av samma serie idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Men en bra dag trotts en rätt kass natt inatt.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja körde idag och jag fick kolla mycket idag igen men jag körde sedan från 12:45 till 14:00 och det gick bra idag kom på mycket trotts rätt kass natt inatt. Men som jag sa fick jag kolla mycket på datorn idag jag kom på en ny person som skulle vara med men jag måste kolla namn från denna persons land och lite till så det tog rätt mycket tid att kolla idag men en bra dag idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.