Måndag 5/6-2023 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt kom igång till 6:30 var uppe på toan då och sedan till 9:00 och sedan kom jag ur sängen till 10:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag igen. Mer om detta nedan. Så sedan till 14:00 gav jag upp och så till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg ett avsnitt av samma serie jag sett nu ett tag. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Ja mer? Jo jag skall till fredag ta nytt elavtal vet inte om jag tar ett år eller två år skall ringa och höra med det priset hade gått ner igen såg jag idag.Men jag tror dock att det går upp igen tills vintern igen om inget annat händer men jag hör med dem till fredag som jag sa innan.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra var inte mycket folk idag och jag fick allt gjort idag med så en bra dag idag.

ROMAN: Ja jag körde idag men tappade farten tillslut i alla fall. Men jag fick en timme och det var okey bättre än inget i alla fall.

MUSIK: Nej inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.