Tisdag 6/6-2023 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja men inatt sov jag rätt okey trodde jag men när jag vaknade till 5:30 så var jag seg idag kände mig trött och sedan vaknade jag idag till 9:00 och sedan till 10:45 tiden. Kom ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat spelet och idag gick det bra igen så jag kommer spela så jag kan få upp antalet igen till där jag var innan jag dog och nu sparar jag med hela tiden. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen jag jag gjorde lite annat idag och tiden var 15:50 innan jag gick igång med middagen hade idag pannbiffar och mos gott mos. Såg idag en serie som jag tror att jag kommer se på viaplay så jag slipper vänta till söndag varje vecka. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och så var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover bättre inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.