Onsdag 7/6-2023 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag okey men sedan vaknade jag till 5:20 låg sedan vaken till 9 tiden och jag var uppe och fick i mig frukosten och sedan från 9-10 så sov jag igen kom sedan upp från sängen till 10:20 har inte gjort mycket idag jag hoppade romanen idag igen hade inte lust till det idag. Jo jag har spelat spelet idag och det gick bra idag har kört och fixat lite skall sedan ut igen och göra tornen men jag måste ha pengar först innan jag gör detta. Ja sedan till 14:45 gick jag igång med träningen och stack till gymmet och sedan hem igen. Och jag gick igång med middagen med en gång jag kom hem och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan till fredag skall jag teckna nytt elavtal kommer nog ligga på 245 spänn i månaden när det gamla avtalet går ut om jag tar ett år eller två får se vad de säger om det till fredag.

TRÄNING: Ja körde allt idag igen och jag har ingen aning om när jag var klar idag hade inte kockan på idag heller. Hoppas få klockan igen till fredag hoppas jag på i alla fall.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt morgon) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.