Onsdag 6/9-2023 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 5:30 idag och sedan kom jag ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag startade skannern idag till 11:00 tiden körde sedan fram till någon gång mellan 15:00 till 16:10 då jag kom hem från gymmet idag. Så jag drog ett mail till McAfee till 14:00 idag skall se om de kontaktar mig idag och så kanske vi ses igen tills imonn hoppas jag i alla fall. Så sedan till 15:00 tiden stack jag till gymmet och sedan hem igen. Och fick i mig middagen och så två koppar kaffe sedan med. Ja sedan var det nog inget mer idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja var sen idag och glömde två övningar idag men annars gick det bra idag.

ROMAN: Nä inget här idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.