Söndag 10/9-2023 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt drack för mycket igår och var uppe ett otal gånger inatt kom sedan igång igen till 7:00 kom sedan ur sängen till 10:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag vann igår som jag trodde men bara 150 spänn. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg ett sista avsnitt av en serie idag när jag åt. Och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Ja har packat idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja som jag sa ovan så hoppas jag att jag sover inatt då kör jag här med vi håller tummarna för det idag.

MUSIK: Nä inget här idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.