Tisdag 12/9-2023 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:45 tiden idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har inte gjort nått idag jag hoppade romanen idag hade inte lust idag att köra idag igen. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos idag igen. Såg en serie idag när jag åt och sedan efter middagen fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja det var nog allt idag tror jag visst ja.

TRÄNING: Ja inget idag men skall efter bloggen packa väskan igen.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kör jag igen imonn hoppas jag i alla fall.

MUSIK: Nä inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.