Fredag 15/9-2023 19:49

DAG: Jaha till natt igen då och en kass natt igen vaknade ett otal gånger inatt igen kom sedan igång till 10:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen igen. Jag låg på sängen till 14:00 idag fick sedan igång middagen till 15:00 men kom igång med den till 15:45 idag hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen, Ja jag kommer inte på mer idag jo jag startade skannern idag till 9:50 och den kör långsamt igen för den är inte klar ännu. Skall se om den måste gå under natten eller om jag ställer den på vänta under natten igen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och inget här heller idag.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.