Lördag 16/9-2023 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom till sömns sent igår kväll och sov sedan till sex tiden tror jag att det var och kom sedan ur sängen till 10::10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen jo jag la mig igen fram till 14:00 då jag gjorde träningsmaten och sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det inget mer idag jo jag skannade musikdatorn igår men skannern stannade på 72 så jag fick ominstallera och köra igen får se om den går klart tills imonn eller inte.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och nej inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.