Söndag 17/9-2023 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång till 5:00 idag fick upp på toan sedan kom jag ur sängen till 10:45 tiden idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag la mig igen till 14:00 då jag kom ur sängen och fick igång middagen sedan till 15:00 tiden idag fick jag i mig två kotletter med pommes och såg först en serie sedan en film som hette old och var okey att se. Så alldeles nyss fick jag i mig två koppar kaffe igen. Mer? Ja jag hoppas att jag kan sova inatt så jag kan få igång med romanen igen tills imonn.

TRÄNING: Japp har packat idag och hoppas som vanligt att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

MUSIK: Och nej inget idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.