Söndag 3/12-2023 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång inatt till ett två sedan till sex tiden och sedan låg jag vaken till 10:30 och kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden fram till 14:00 då jag gick igång med inget gick sedan igång med middagen till 15:20 tiden fick idag i mig kebab och stripes och såg en serie idag igen en ny på Netflix andra avsnittet och den är okey att se. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja jag kan inte komma på mer idag så jag säger Tjingeling för idag.

TRÄNING: Ja har idag packat väskan och jag hoppas att jag sover bättre inatt igen så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha idag gjorde jag inte så mycket men fick ändå lite gjort och det får jag vara nöjd med idag. Hoppas på bättre natt inatt.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.