Onsdag 6/12-2023 20:00

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt trodde jag att jag sov bra igen la mig till 00:30 tiden och kom sedan till sans igen till nio tiden kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och sedan la jag mig igen och gjorde inte nått idag på romanen igen. Men sedan till 14:00 så kom jag ur sängen och klippte mig idag skulle ha gjort detta till förra månaden men glömde detta så jag gjorde idag. Jo jag köpte en bok igår via mobilen för 148 och laddade då ner till mobilen och sedan idag till datorn med. Så till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen fick igång middagen och såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg innan den heter oblitirated eller nått sånt okey att se på men annars så där. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha till träningen idag igen då ja och den var okey även om jag hoppade sista övningen idag tappade farten idag. Och jag kan inte förstå detta jag sover nu från 00:30 till nio tiden innan så vaknade jag till sex tiden sedan till sju och så vidare men jag är inte pigg som jag var innan. Sover jag längre så borde jag väl vara piggare eller men nä.

ROMAN: Och nej igen inget här idag heller suck!

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.