Tisdag 13/2-2024 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov okey fram till 10:00 idag fick sedan i mig frukosten till 11:30 då jag kom ur sängen och kom upp. Så sedan till 12:30 tiden gick jag igång med romanen och körde idag till 14:30. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie idag när jag åt. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jag trodde att det var onsdag idag men såg sedan att det var tisdag och så har jag  spelat lite Nintendo idag med.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag kör imonn om jag sover då vill säga hoppas på det.

ROMAN: Jaha körde idag igen och det gick bra även om jag var lite seg idag igen.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.