Onsdag 14/2-2024 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt även om att jag somnade lite sent igår igen. Vaknade igen till 10:00 kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen igen till 12:30 tiden körde idag till 14:30 tiden sedan stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick i mig middagen och såg en serie när jag åt idag igen och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja en mini blogg idag igen.

TRÄNING: Ja idag gjorde jag inte allt hoppade två övningar idag igen men jag tror att jag inte använder axeln alls på onsdagar.

ROMAN: Ja körde idag igen och det gick bra även om jag la mig ett par gånger och hade lite svårt att komma upp idag igen.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.