Fredag 16/2-2024 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen sov okey kom igång idag till 9:50 och då var jag uppe och fick igång datorerna för skann. Sedan la jag mig igen och låg till 11:00 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen idag igen och körde den idag till 14:00 för jag skulle ut och handla och sedan till apoteket men idag hade de inte det jag ville ha så jag fick gå hem utan nått idag. Så sedan till 15:00 fick jag igång middagen och idag hade jag hamburgare och stripes och såg två avsnitt av samma serie idag igen. Sedan efter detta fick jag i mig två kaffe igen och så har jag inte gjort mer idag tror jag visst nej.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha körde idag igen och det gick bra idag med så en bra dag igen idag.

MUSIK: Jaha inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.