Söndag 18/2-2024 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt igen kom igång idag till sex tiden sedan till 10:00 kom sedan ur sängen till 11:20 idag fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med romanen till 12:00 idag höll på med detta till 14:30 idag sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter och stripes och såg idag två avsnitt av samma serie idag igen. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo så spelade jag lite idag Nintendo ett tag.

TRÄNING: Jaha idag packade jag väskan igen så imonn kör jag igen.

ROMAN: Ja körde idag igen och det gick bra idag igen och jag börjar närma mig slutet på denna omgång. Men det är en bit kvar ännu.

MUSIK: Nä inget idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.