Måndag 19/2-2024 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen vaknade till sju tiden och kom sedan ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 12:00 idag körde den till 14:30 idag då jag gav upp för dagen och sedan stack  jag till gymmet till 15:00 sedan hem igen och gick igång med middagen och såg idag två avsnitt igen på samma serie och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja det var nog allt för idag tror jag visst ja.

TRÄNING: Jaha körde idag allt igen och jag hade inte ont i axeln idag jo lite men inte så mycket som innan så en bra dag idag även om jag var lite sen idag.

ROMAN: Jaha körde idag och nu är det inte så långt kvar att köra men jag skall gå igenom den igen och lägga till lite till tror jag i alla fall kommer nog sluta på runt 290 sidor och det är okey det bör ge mellan 500 och 600 sidor i bokform tror jag i alla fall.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.