Lördag 6/4-2024 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen sov okey fram till 7:30 sedan låg jag till 10:00 tiden innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och sedan till 11:30 satte jag igång med romanen men mer om detta nedan. Körde idag till 14:00 sedan gick jag igång med middagen till 16:00 idag sen idag fick i mig middagen hade idag karréer med potatisgratäng och såg ett nytt avsnitt av en gamma serie som jag hade glömt av att se det var säsong 4 nu går det femman med men ser den sedan. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja det var nog allt idag tror jag visst.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha till 11:30 gick jag igång med att läsa idag igen körde sedan läsning fram till 12:00 så satte jag igång med att skriva och det gick bra idag igen.

MUSIK: Jaha inget här idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.