Söndag 7/4-2024 19:51

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt kunde inte somna som jag ville igår utan låg länge. Sedan vaknade jag till nio tiden och kom sedan ur sängen till 10:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag tappade farten helt idag och la ner allt. Så låg sedan i sängen till ett tiden då jag gick igång att spela spel lotto och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen  hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha inget idag men jag hoppas att jag kan köra igen tills imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.