Måndag 8/4-2024 20:29

DAG: Jaha nu är jag sen som fan glodde på Youtube igen. Så kom igång idag till 4:30 tiden men somnade igen idag sov sedan till 10:00 och kom sedan ur sängen till 10:45 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till 11:30 tiden körde den idag till 14:00 då jag gav upp och la ner. Sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen fick igång middagen och såg ett avsnitt av en serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. En bra dag idag.

TRÄNING: Jaha gjorde allt idag och jag var rätt sen med idag. Fick sedan igång middagen sent med och så slutade jag med att glo på Youtube också.

ROMAN: Jaha det gick bra idag och jag fick rätt mycket gjort idag med.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.