Onsdag 10/4-2024 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt trodde jag i alla fall somnade som jag skulle till 00:30 tiden och vaknade sedan till 9 och kom sedan ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:30 idag körde till 14:00 idag och sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg ett avsnitt av ny gamla serien idag har sett fyra och det finns åtta om jag inte såg fel. Sedan är det nya som kommer men då ett i veckan på fredagar som jag ser när allt avsnitt har kommit fram. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo så har jag pillat med musikdatorn idag med men mer om detta nedan.

TRÄNING: Jaha en kass träning idag tappade farten helt på slutet och la ner hoppade ett par övningar idag som jag sa så trodde jag att jag sov bra men inte heller.

ROMAN: Har bara läst idag och sedan skall jag gå igång med en omgång till med mera jag har skrivit upp för att lägga till så jag har att göra ett tag till.

MUSIK: Jaha mailade supporten och fick hjälp idag men ett problem kvarstår som jag hoppas att jag kan få hjälp tills imonn igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.