Lördag 13/4-2024 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okej fram till 9:00 tiden då jag vaknade och sedan kom jag ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:30 tiden körde idag till 14:00 för jag skulle ut och fixa lånekort på kåken (Biblioteket) och så jag stack jag till 14:10 tiden och jag gick idag sedan hem igen. Var hemma innan 15:00 och så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie idag igen och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha körde idag och det gick bra idag och jag kom på en hel del idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.