Söndag 14/4-2024 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inatt kom igång till 8 tiden idag och kom sedan ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag jag tror jag sov okey men jag var seg idag när jag vaknade och la ner allt idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga till 13:00 tiden sedan efter detta så fick jag igång med träningsmaten sedan efter denna var klar så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg ett avsnitt av en serie har nu 4 avsnitt kvar att se på denna serie. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag men jag skall packa väskan idag för att gå igång tills imonn igen senare idag efter bloggen.

ROMAN: Jaha inget idag men jag tar igen det tills imonn hoppas jag i alla fall.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.